U drugom izbornom krugu stari - novi gradonačelnik Branko Dukić osvojio je 13.091 glas građana Zadra, dok je Marku Vučetiću pripalo 11.210 glasova.

U analizi glasanja po kvartovima, odnosno mjesnim odborima, situacija je gotovo ista, osim što se povećao broj glasova raspodijeljen na dvojicu kandidata. Vučetić je uglavnom pobijedio u gradskoj jezgri dok je Dukiću pobjeda pripala u prigradskim mjesnim odborima.

U prvom krugu Dukić je dobio 9683, Vučetić 6 624 dok je Eniju Meštroviću pripalo 5 913 glasova. Njegovih 218 glasovi na Bokanjcu, gdje je Meštrović pobijedio raspoređeni su u drugom krugu na obojicu s tim da je većinu od 273 glasova dobio Dukić. Slično je bilo i na Novom Bokanjcu gdje su podijeljeni glasovi na 301:268 u korist Dukića.

Na dva biračka mjesta u Arbanasima, Dukić je povećao broj glasova s 411 na 545. Na Bilom brigu je Vučetić za jedan glas dobio na jednom od tri biračka mjesta na kojima su bili razlike u 20-ak glasova u korist Dukića. Na Brodarici Vučetić i u drugom krugu na četiri od pet mjesta "tuče" Dukića, a na jednom mjestu osvojio je rekordnih 300 glasova.

Vučetić kao i u prvom krugu gubi u Crno i na Crvenim kućama te na jednom mjestu u Diklu. U drugom krugu na drugom mjestu u Diklu razlika je šest glasova u korist Dukića. Uzalud je Dukiću bila "đita" do Ista nakon plimnog vala koji je izjednačenu situaciju prvom krugu podigao u korist Vučetića, također za šest glasova. U MO Jazine I, Vučetić je dobio dva i za jedan glas skori tri biračka mjesta. U Jazine II sva su tri biračka mjesta pripala Dukiću, a dobio je i u Kožinu. Mali Iž je bio uvjerljiviji u potpori Vučetiću negoli u prvom krugu, kao i Veli Iž koji je zdušnije glasalo za Dukića. On je dobio većinu na Olibu, na Ravi u Petrčanima, Pločama, Ričinama, Sinjoretovu i Smiljevcu dok su Vidikovac podijelili.

U MO Maslina, na tri biračka mjesta, situacija se okrenula u korist Vučetića. Vučetić je pobijedio na Premudi i na Silbi gdje je u drugom krugu odnio pobjedu Dukiću, ali je izgubio na Molatu gdje je u drugom krugu pobijedio Dukić. Na Plovaniji je Dukić ponovio pobjedu na dva mjesta, dok je Vučetić ponovno osvojio sva tri biračka mjesta Poluotoka.

Na Puntamici je Dukić pobjednik ali ne toliko uvjerljivom razlikom, što je bilo vidljivo kao i u prvom krugu kada je Meštrović tamo uzeo tri stotine glasova i nešto. Očekivano, Stanarac Branko Dukić je dobio uvjerljiv broj glasova na Stanovima, gdje je na jednom biračkom mjestu ostvario rekord od 391 glasova na jednom biračkom mjestu, sto više nego u prvom krugu. Međutim i Vučetić je poboljšao svoj status na Stanovima sa znatno većim brojem glasova negoli u prvom krugu.

Vučetić je slavio u svom kvartu, na četiri biračka mjesta Višnjika te na tri od četiri biračka mjesta Voštarnice s malim odazivom birača kao i u prvom krugu. Marko Vučetić je za jedan glas dobio na Zapuntelu, gdje je bila najmanja izlaznost.