Sveučilišna specijalistica za odnose s javnošću Vlatka Vučić Marasović po treći je put izabrana za predsjednicu Dalmatinske podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ). U vodstvu će joj kao tajnica pomagati Senka Bilać, inače pročelnica Ureda župana Šibensko-kninske županije. Vučić Marasović prvi puta je za predsjednicu podružnice bila izabrana 2016. godine na izvanrednim izborima, te 2017. na redovnim izborima.

Glasnogovornica Zadarske županije javnosti je otprije poznata po svom glasu zaduženom  za protokolarna događanja mnogobrojnih visokih dužnosnika. Na prvoj je crti bila i kada je Zadarska županija u kojoj je zaposlena i vodi Odsjek za odnose s javnošću proteklih 12 godina, u jednom trenutku epidemije prolazila kroz teške trenutke. Naime, početkom pandemije koronavirusa u Hrvatskoj preuzela je krizno komuniciranje Stožera civilne zaštite Zadarske županije. 

Od 2008. godine Članica je HUOJ-a, jedine strukovne organizacije koja okuplja stručnjake u odnosima s javnošću i druge komunikacijske stručnjake s ciljem unapređenja standarda struke. Aktivno sudjeluje i u svim aktivnostima koje provodi Hrvatska zajednica županija u dijelu odnosa s javnošću ili u realizaciji seminara i manifestacija.