Sukladno potpisanom ugovoru, ugledna zadarska hotelijersko-ugostiteljska tvrtka Turisthotel ponudila je Višnjiku idejno rješenje budućeg izgleda nekadašnje zgrade „menze". Ponuđeno idejno rješenje će biti sastavni dio urbanističkog plana uređenja Višnjika o kojem će odluku donijeti Gradsko vijeće Zadra, javlja Višnjik.hr.

Zadarska je javnost već upoznata da je „Turisthotel" na javnom natječaju dobio zakup nad 486 četvornih metara poslovnih prostora u prizemlju namijenjenih ugostiteljstvu, te skladišnoga pomoćnoga prostora u podrumskom dijelu.

- Obnovom objekta nekadašnje menze, ŠC Višnjik će dobiti niz novih i visoko kvalitetnih sadržaja, te značajno oplemeniti svoju djelatnost i svakodnevnu ponudu brojnim korisnicima i posjetiteljima. Uz kvalitetan ugostiteljski prostor, kroz ovu će investiciju biti osiguran i odgovarajući uredski prostor za mnoge subjekte koji su značajni za cjeloviti zadarski sport i za rekreaciju, potom prikladan prostor za stalni postav povijesti zadarske košarke, zatim suvremeno uređeni prostor za prodaju ulaznica za sve priredbe, fun shop, te prostor za udrugu navijača - izjavio je direktor ŠC Višnjik Denis Karlović.

Zahvat na uređenju nekadašnje „menze" ulaganje je u ŠC Višnjik vrijedno oko dvadeset milijuna kuna.