Nagađanja kako će umjesto Konzuma u Capitol centar kod Kolodvora ući Interspar dobila su konačnu potvrdu - na zgradi je s bočne svane osvanuo veliki natpis s imenom trgovačkog lanca, dok je u unutrašnjosti u punom jeku uređenje prostora trgovine s prepoznatljivim logotipima i akcijama.

Sudeći po fazi radova, izvjesno je kako prostor neće biti gotov u sljedećih nekoliko dana, ali se svakako može računati na božićni shopping. Čak i ranije, jer iz Capitola najavljuju da će to biti sljedećeg tjedna. Tragovi stare trgovine prisutni su još uvijek na vanjskim reklamnim panoima, gdje se i dalje reklamira nagradna igra starog centra.

Zadar Shopping Capitol je zadnji centar u Capitol Park lancu koji će otvoriti ove godine, a u nedavnom priopćenju najavili su otvaranje trgovine u prosincu. Kao novitet je potvrđena trgovina TEDi, a ostaju i dosadašnji zakupnici Mana moda, Planet Obuća, Raiffeisen Bank, Mikromakro grupa, Intertekstil Stanić itd.

Istovremeno s uređenjem novog centra, iseljena je trgovina SPAR u prostoru nekadašnjeg Željezničkog kolodvora. Uprava tvrtke očigledno je procijenila kako nema smisla zadržati dvije trgovine s istim asortimanom u krugu od stotinjak metara, pa će nakon Bille i Interšpara prostor tražiti novog zakupca.