ZADAR- Deset godina nakon otvaranja zatvorenog bazena na Višnjiku, s novim sadržajima oživljeni su poslovni prostori izgrađeni u sklopu projekta Nikole Bašića.

- Za par dana bit će završen sportski vrtić i time ćemo označiti da smo popunili sve poslovne prostore koji su godinama bili u "roh bau" izvedbi, pohvalio se Denis Karlović, direktor SC Višnjika. Njegov prethodnik Dino Bailo više puta je objavljivao i poništavao natječaje za zakup na koje se nitko nije javljao.

SC Višnjik je na osnovu interesa potencijalnih zakupaca objavljivao natječaje. Uz bazen na Višnjiku sada je otvoren ugostiteljski objekt, dva fitness prostora, trgovinu prirodnih preparata poznatog Jerkina, a tamo je useljen i Novi radio.

Od mjesečne zakupnine, SC Višnjik će imati mjesečni prihod od 50 tisuća kuna, doznajemo od direktora. Karlović taj novi poslovni potez tumači kao posljedicu izgradnje teniskog centra u sklopu kojeg će se uskoro urediti još dva betonska terena.

SC Višnjik je dodana vrijednost u životu Grada, s time se slažu mnogi građani pa i oni koji su najveći kritičari. Ali su korisnici jednog bogatog sportsko-rekreativnog centra na kojem, uz mnoge terene i staze, ima najviše mjesta za djecu pa čak i kutak za kućne ljubimce koji su važni u životu mnogih građana.