Od 19. do 30. lipnja Udruga u Pokretu In Flux, provela je program Hip hop, a ne dop! u Sv. Filip i Jakovu. Program promovira urbanu kulturu kao zdravi pokret za prevenciju ovisnosti, a održava se već više od deset godina u Zadru. Ovogodišnje višednevno događanje, održano je u sklopu projekta KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje, sufinanciranim iz Europskog socijalnog fonda.

U sklopu manifestacije provedene su tri plesne radionice urbanih plesova hip hop i breakdance za djecu i mlade. Treneri udruge Sara Phillips, Ante Dujić, Tena Novaković i Anđela Bugarija naučili su polaznike osnovne korake, freestyle i koreografiju, koju su djeca prikazali na manifestaciji. U nedjelju su također održane radionice urbanih plesova, ali ovaj put pod vodstvom vanjskih suradnika Sidney Martins, Klara Carev te Boris i Željka Zovko.

Završna manifestacija programa održana je 30. lipnja u obnovljenoj Kino dvorani. Event urbane kulture uključivao je izvedbe plesnih točaka, plesno natjecanje za djecu i juniore u stilovima hip hop i breakdance i cypher (zajedničko plesanje u krugu). U goste su stigli mladi plesači iz Zadra, Zagreba, Berlina, Splita i Mostara. Suci natjecanja poznati su urbani plesači šire regije Taja Regent Veras, Klara Carev, Boris Zovko, Entoni Radman i Toni Cvitanović.

Održana je i radionica crtanja grafita, u kojoj se oslikao mural na zidu kina, sa voditeljem Jure Lisak - INK135.