Županijska vijećnica Akcije mladih Marjana Botić jutros je zatražila od Hrvatskih cesta postavljanje još jednog semafora u Ulici Nikole Šubića Zrinskog. U ispravku njezinog priopćenja koji nam je stigao i kojeg objavljujemo u cijelosti, priznaje da je neopravdano detektirala još jedan "problem", no pita gdje je odgovor nadležnih za ostale previde na cesti koji to zaista jesu:

- Jučer kad sam prošla raskrižjem neopravdano sam detektirala još jedan "problem", koji na sreću to nije jer je semafor sad u funkciji. Semafor definitivno nije bio uključen pa sam ga jednostavno - previdjela. Što se meni kao običnoj građanki iziritiranom cijelom tom cestom može valjda oprostiti.

U odgovoru koji sam u rekordnom roku dobila iz Hrvatskih cesta pohvalili su se postavljenim semaforom! Fino! Zamolila sam ih da se jednako promtno odazovu i odgovore na ostale brojne pritužbe građanki i građana i objasne svoje "previde" na istoj toj cesti. Oni za razliku od mene nisu obični laici, već snose punu odgovornost za radove koje su izveli, kao i za sve što će se ubuduće, osobito ukoliko se izdaju uporabne dozvole, na toj cesti događati. Čega se iskreno bojim.