NOVO Nakon dovršetka kriminaličke obrade, 35-godišnjak je uz kaznene prijave otpušten iz policijskih prostorija.

RANIJE U srijedu u 16:20 sati u Ulici Akcije Maslenice zaprimljena je dojava da je unutar trgovačkog centra došlo do fizičkog sukoba između tri muške osobe, među kojima je bio i već javnosti dobro poznat 32-godišnji Darko Kovačević Daruvarac.

Ubrzo nakon dojave policijski službenici su ih doveli u službene prostorije. Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su se na parkiralištu trgovačkog centra u automobilu nalazili Daruvarac i 36-godišnjak kada im je sa suvozačeve strane prišao 35-godišnjak. On je tada Daruvarcu uputio prijetnje i oštrim predmetom (nož) mu pokušao nanijeti tjelesne ozljede. Daruvarac je tom prilikom dobio, kako neslužbeno doznajemo, posjekotine na ruci, odnosno lakše tjelesne ozljede, a na automobilu su nastala oštećenja.

Kada su se pokušali udaljiti s parkirališta, 35-godišnjak je prema vozilu bacio kamenje. Nakon toga se dvojac zaustavio i krenuo za 35-godišnjakom prema Supernova centru, gdje je u unutrašnjosti pao na pod, uhvaćen i zadržan do dolaska policije.

U službenim prostorijama u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog kaznenih djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju, prijetnja i oštećenje tuđe stvari, dok se Kovačević i njegov prijatelj vode kao oštećenici te su iz postaje izašli bez prijave.

Podsjetimo, Županijski sud u Splitu odlučivao je o Daruvarčevoj žalbi što ju je uložio na presudu od pet godina zatvora koja mu je izrečena zbog premlaćivanja i prijetnji 18-godišnjoj djevojci. Odluka će ubrzo biti poznata.