Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti - CINAZ organizira predstavljanje publikacije "Centar za mlade kakav želimo" koje će se održati u ponedjeljak, 13. svibnja, u 12:30 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.

CINAZ će ugostiti splitsku Info zonu te će se uz predavanje i diskusiju aktualizirati pitanja programa i usluga Centara za mlade i različitih modela upravljanja.

- Info zona već deset godina aktivno zagovara realizaciju Centra za mlade u Splitu te smo uključeni u procese i na lokalnoj i na nacionalnoj razini, a Grad Split nas je 2013. i prepoznao kao partnera u realizaciji Centra za mlade. Kroz niz sastanaka, panel diskusiju i konferenciju krajem prošle godine radili smo na definiranju programa i usluga Centra za mlade te optimalnom modelu upravljanja Centrom što je rezultiralo i objavom publikacije u kojoj su objedinjeni zaključci konferencije te rezimirana iskustva deset Centara za mlade u Hrvatskoj i drugim europskim zemljama. Sadržaj publikacije pruža svojevrstan okvir za definiranje programa, usluga i modela upravljanja te sigurno može doprinijeti unapređenju postojećih i realizaciji novih Centara za mlade - poručuje Goran Biličić iz Info zone, najavljujući zadarsku promociju publikacije.