NOVO Nakon završetka kriminalističkog istraživanja kojeg su proveli policijski službenici Policijske postaje Benkovac, 32-godišnji Darko Kovačević će uz optužni prijedlog zbog sumnje u počinjenje više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Kako javljaju iz PU zadarske, sumnjiči ga se za prekršaje: izazivanje prometne nesreće zbog neprilagođene brzine, odbijanje podvrgavanja alkotestiranju, odbijanje podvrgavanja testiranju na opojne droge i nekorištenje sigurnosnog pojasa.

RANIJE

Nakon što su mu u Općoj bolnici Zadar konstatirane lakše tjelesne ozljede, Darko Kovačević prevezen je u prostorije policije gdje se nastavlja kriminalističko istraživanje prometne nesreće.

RANIJE

U prometnoj nesreći noćas je ozlijeđen Darko Kovačević Daruvarac, nepravomoćno osuđivani 32-godišnjak koji je brutalnim napadom na 18-godišnju Zadranku šokirao hrvatsku javnost.

Prema prvim informacijama iz Policijske uprave zadarske, oko 4:30 sati u zaštitnu metalnu ogradu na D27 - D53, kroz mjesto Zapužane, udario je Audi zadarskih registracija u kojem su se nalazili 32-godišnjak i 27-godišnjak. Kolima Hitne medicinske pomoći Daruvarac je prevezen u Opću bolnicu Zadar, a težina ozljeda još nije poznata.

- Utvrđuju se sve okolnosti prometne nesreće. U prostorije policije doveden je 27-godišnjak, a još nije poznato tko je upravljao vozilom u trenutku nesreće, rekla nam je Sonja Šimurina, policijska službenica za odnose s javnošću.

Kako doznajemo iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora, Daruvarac je u bolnicu stigao u vidno pijanom stanju. U tijeku je liječnička i policijska obrada noćnog događaja.