U srijedu, 24. travnja u Koncertnoj dvorani braće Bersa - Kneževa palača s početkom u 20 sati održat će se koncert udaraljkaša Ivane Kuljerić Bilić i Nikole Krbanyevitcha pod nazivom Percussion Overload II.

Ivana Kuljerić Bilić međunarodno je priznati virtuoz na marimbi i svestrana udaraljkašica. Redovito solistički nastupa uz europske orkestre i sudjeluje u komornim, scenskim i crossover projektima. Nikola Krbanyevitch, glazbenik srpsko-francuskih korijena, pijanist je i udaraljkaš čiji je umjetnički put obojen utjecajima dviju kultura. Upravo je multikulturalnost i otvorenost za različite glazbene stilove spojila to dvoje virtuoza koji su suradnju počeli 2014. godine. Pod nazivom I.N.K. Experiment Duo dosad su nastupili na međunarodnim festivalima diljem Europe i u Sjedinjenim Američkim Državama, predstavljajući svoje neobične i kreativne programe kojima oduševljavaju publiku. Od skladbi suvremenih klasičnih skladatelja koje čine temelj njihova obrazovanja, preko eksperimentalne glazbe, do rocka, popa i crossovera, nastup toga nesvakidašnjeg dua glazbeno je iskustvo koje se ne propušta!

Cijene ulaznica su 50 i 40 kn. Prodaja ulaznica zakazana je za četvrtak, 18.4., utorak 23.4. i srijedu 24.4. na Info pultu Kneževe palače radnim danima od 11 do 13 i 18 do 20 sati te subotom od 11 do 13 sati. Nedjeljom Info pult ne radi.

Ulaznice možete kupiti i online.