Članovi Lions kluba Zadar danas će uručiti uskršnje donacije najsiromašnijim zadarskim obiteljima, onima kojima je pomoć najpotrebnija. Riječ je o tradicionalnoj akciji zadarskih Lionsa „Za ljepši Uskrs svima". U suradnji s gradskim Upravnim odjelom za socijalnu skrb i zdravstvo, akcija se provodi već dugi niz godina i brojnim zadarskim obiteljima omogućuje ljepši i bogatiji blagdan. Takvih je obitelji, na žalost sve više, pa će donacije ove godine dobiti čak 26 obitelji s oko 90 članova koje žive uglavnom od socijalnih primanja. U mnogim je slučajevima riječ o samohranim majkama, često podstanarima, obiteljima s bolesnom djecom i osobama starije životne dobi. Lionsi su im pripremili bogate pakete sa svim namirnicama potrebnim u blagdanske dane, slatkišima za djecu i higijenskim potrepštinama. Pri tom su im, svojim donacijama, pomogli:

Cromaris, Mardešić, Dukat, Vražap, Vrana, Foša Zadar, Sarag, Maraska, Plodine, Velpro, Forum d.o.o. Zadar, Dupin Zagreb, Trgotrans Split, PIK Vrbovec plus d.o.o. i INKO centar Zadar.

Uskršnji paketi danas će predstavnicima obitelji biti uručeni u Klubu liječenih alkoholičara (Ulica bana Josipa Jelačića 19) u 12 sati.