Na pomorskom dobru Foše, kojim upravlja Grad Zadar, u tijeku su radovi na sanaciji površinskog dijela obalnog zida koje izvodi Stipčević.

Te je radove naručio Komunalni odjel kao i ronioce koji su ispitali stanje obale ispod mora. Na tom dijelu se otvorila velika rupa, koju je more podlokalo a nakon olujnog juga, slomiio se dio obale na kojem  je stalno mjesto parkiranja vozila Hitne pomoći za pacijente s otoka.  Vraćanje u prvobitno stanje tog djela zapuštenog gata u Foši u nadležnosti je Odjela za graditeljstvo. Oni moraju izraditi projekt na osnovu kojeg bi se trebala napraviti rekonstrukcija obale kako se ne bi posve urušila u more.

Tako se i na tom dijelu pomorskog dobra sudaraju nadležnosti dva odjela pod istom kapom Grada Zadra. Isto je bilo i na rivi, kada je Odjela za komunalne poslove nakon olujnog juga sanirao urušen dio mula. Odjel za graditeljstvo priprema rekonstrukciju obalnog pojasa rive uz produžetak mula do dimenzija koje su bile prije bombardiranja Zadra u Drugom svjetskom ratu. Projekt rekonstrukcije  napravljen je prije 10 godina, samo ga je trebalo ažurirati.

Ostaje pitanje kako će Grad Zadar izvesti model po kojem će doći do obećanih EU milijuna preko Ministarstva mora. Hoće li se riva staviti pod kapu Županijske lučke uprave ili državne Lučke uprave Zadar?