Proteklog vikenda u Sisku u sportskoj dvorani Brezovica odigran je pretposljednji turnir 1. HMNL za žene. Zadarski predstavnik Super Chicks iz Poličnika u tri susreta upisao je dvije pobjede te se dodatno približio finalfouru. "Čiksice" su za protivnike imali domaćina sisačku Sisciu, MC Plus i dubrovačku Omblu. Prvi susret protiv domaćina Super Chicks odradio je rutinski pobjedom 12:0, a istakle su se Petra Barbir i Ana Petrović koje su upisale po hattrick. Prevelik zalogaj za izabranice Luke Marinovića bila je momčad MC Plus iz Svete Nedjelja koja je Čiksicama dala 6 golova za visoko slavlje. Za kraj Poličanke su imali dubrovačku Omblu te je porazili 2:0, oba pogotka postigla je Petra Barbir. Iz tabora kluba iz Poličnika zadovoljni su s odrađenim u Sisku, bodovni konto je 15 te mirno očekuju posljednji turnir regularnog dijela sezone koji se igra u Zadru 09. i 10. veljače te se nadaju da će izboriti plasman među najbolje 4 ekipe Hrvatske.

REZULTATI:

Futsal Super Chicks 12:0 Siscia (Pernar 6`, Žilić 6`, Barbir 9`, 18`, 19`, Ćubić 12`, 26`, S. Klešnik 12`, Petrović 21`, 24`, 34`, Goja 27`)

Futsal Super Chicks 0:6 MC Plus

Futsal Super Chicks 2:0 Ombla (Barbir 7`, 24`)

SASTAV:

Nensi Adamović, Matea Klešnik, Mia Birčić, Antonija Goja, Viktorija Kovač, Stela Klešnik, Ena Pernar, Ana Petrović, Ivana Ćubić, Mateja Žilić, Petra Barbir.