Opća bolnica Zadar raspisala je novi natječaj zapošljavanje. Ovaj put traži se 21 djelatnik, od čega njih 10 preko mjere stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa. 

Zadarska bolnica ponovno je u potrazi za medicinskih sestra (4), a na određeno se primaju i tri prvostupnice sestrinstva, isti broj spremačica te jedan administrativni referent. 

Na popularnu mjeru aktivne politike zapošljavanja prima se 10 mladih koji će godinu dana raditi puno radno vrijeme i za to primati naknadu u iznosu od 2620 kuna. Najtraženiji su IT-jevci - 2 prvostupnika i 2 magistra elektrotehnike i računarstva te 1 prvostupnik informatike. Na „stručno" primaju se i prvostupnik sigurnosti i zaštite (2), prvostupnik (1) i magistra strojarstva (1) te magistar prehrambenog inženjerstva (1). 

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, 6. lipnja. Bolnica je objavila i obavijest o izabranim kandidatima, po provedenom javnom natječaju za zapošljavanje od 16. svibnja. Novi natječaj i rezultate prijašnjeg potražite ovdje