Osnovna škola Sukošan i ove je godine bila domaćin županijskog natjecanja iz matematike za osnovne škole. U konkurenciji pet razreda (od četvrtog do osmog), u svakom je pobjednika dala druga škola.

Prvo mjesto u konkurenciji četvrtih razreda osvojio je Noel Šebrek (Š. K. Benje), druga je bila Nika Barišić (B. Kašić), a treći Luka Dušević (POŠ Nova). U petom razredu najviše bodova prikupila je Lucija Marcelić (Š. Budinić), drugi je bio Luka Tadić (POŠ Nova) a treći Samuel Oles (Zadarski otoci).

U šestom razredu prva dva mjesta osvojili su Bibinjci - najbolji je bio Luka Bralić, a drugi Bartol Lukić. Treće mjesto osvojila je Dora Ćosić (K. Krstića). U sedmom razredu svoju reputaciju potvrdio je prošlogodišnji državni prvak Namik Agić (K. Krstića), koji je glatko riješio zadani test, osvojivši svih 50 mogućih bodova. Druga je bila Stella Čolo (Stanovi), treći Mateo Mitrović (Biograd).

Osmi razred donio je slavlje OŠ Nikoli Tesle iz Gračaca, koja je dala pobjednicu - Mirku Klaru Schoenenberg. Drugi je bio Petar Kardum (Smiljevac) a treća Cvita Puhov (Š. K. Benje).