Grgo Peronja imenovan je direktorom gradske tvrtke Odvodnja. Nakon odlaska bivšeg direktora Ante-Josipa Šikića, koji je 1. rujna preuzeo virsku komunalnu tvrtku, Peronja je privremeno preuzeo Odvodnju, i to u trenucima pred kataklizmu s poplavom koja je zadesila grad i tvrtku. U međuvremenu je gradonačelnik Branko Dukić očigledno potvrdio Peronju kao trajno rješenje, ali odluka nije bila javno objavljena, već je dostupna u pregledu Sudskog registra, s datumom rješenja od 9. studenog prošle godine.

Ante-Josip Šikić je kao profesor Strukovne škole Vice Vlatkovića u Odvodnju stigao krajem 2013. godine, na krilima koalicijskog sporazuma HDZ-a i HSP-a dr. Ante Starčevića, a Peronja je kao dugogodišnji direktor imenovan njegovim zamjenikom. Raspadom koalicije, odnosno lošim rezultatom MODES-a, stranke u koju su prešli članovi okupljeni oko Rudolfa Dvorskog, na prošlim lokalnim izborima, počeo se osipati i stručni kadar isturen u prve redove gradskih odjela, tvrtki, nadzornih odbora... Reorganizacijom odjela mjesto pročelnika u Gradu su izgubili Hrvoje Baranović i Andreja Baraba, a Šikić je samoinicijativno otišao te od rujna preuzeo Čisti otok Vir.

Posljednjih dana stare godine izvršena je smjena i u Nadzornom odboru Odvodnje - umjesto još jednog MODES-ovca Tomislava Šarića novim predsjednikom NO-a imenovan je dosadašnji zamjenik, ujedno gradski pročelnik Krešimir Karamarko. Novim zamjenikom predsjednika NO-a Odvodnje imenovan je Mate Pinčić.