ZADAR - I prije mene su radili ljudi iz obitelji u Tržnici. Nisam ja to izmislio, izjavio je za govornicom Gradskog vijeća direktor te gradske tvrtke, Vlatko Marušić.
Direktoru Marušić tako je iskreno opravdao što je zaposlio više članova obitelji u gradskoj tvrtki koja se, međutim, ne može pohvaliti uspješnim poslovanjem a još manje primjedbama korisnika, građana pa čak i sindikata. Ali sindikat štiti nered, kazao je u svoju obranu Marušić.

Njegova supruga je primljena na natječaj koji je bio objavljen u Narodnim novinama, a ne na nekom papiru, istaknuo je u svojoj obrani.-  I to kao referent općih poslova. Usput obračunava plaću i još neke druge poslove, dao je do značaja Marušić svojoj supruzi.
SDP-ovi vijećnici ustrajali su i na tome da je zaposlio rođaka kao glavnog nadzornika, svastiku te je Antun Novoselović predložio Marušiću da podnese ostavku pa da onda šeće sa suprugom za ručicu.
Vlatko Marušić upravlja Tržnicom više od 20 godina i čeka Grad Zadar da obnovi i uredi taj prostor, prilično prljav, zapušten, s mačkama koje slobodno šeću oko raspadnutih štandova s hranom.

Mladen Malta, vijećnik MOSTA nazvao je Tržnicu "obiteljska tvrtka Marušić", aludirajući na OPG.