Županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač dostavio je novo priopćenje za javnost vezano za povećanje naknada županijskih vijećnika.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Vladajuće je uhvatila potpuna paranoja zbog povećanja vijećničkih naknada županijskim vijećnicima. Na sjednici Županijske skupštine 14.07.2017 godine po hitnom postupku povećanje naknade u ime kluba HDZa predložio je Željko Šoša. Sada je taj prijedlog na sjednicu skupštine stavio klub HSP AS i HRASTa. 

Obrazloženje toga salta mortale od strane županijskog vijećnika Dalibora Barešića (HSP AS) je krajnje bizarno. Mi ih kočimo u humanom činu povećanja naknada samima sebi !? U HDZ-u se boje da ih Ante i ja ne prebijemo !? Hrabri vatrogasac Šoša i tenkista Lončar se boje !? Naravno Dalibor se ne boji jer je on hrabar. Daliboru se malo pošemerilo pa miješa značenje izraza biti hrabar i biti supozitorij. 

Ante i ja smo toliko opasni da svaki dan nekoga prebijemo. Kad nemamo koga iz obijesti šaljemo zaštitare sami na sebe, bacamo bombe u vlastita dvorišta... O tempora o mores.