Danas je u hrvatskom Gardalandu, kako mnogi nazivaju Fun park Mirnovec u Biogradu, nastao pravi kaos kada je došlo do kvara na spravi Sky Flayer. Posjetitelji koji su u tom trenutku bili na spravi ostali su zaglavljeni na 30 metara visine, doznajemo neslužbeno, a uprava Fun parka u pomoć je pozvala vatrogasce, izvijestio je portal Index.

Informaciju o incidentu potvrdio je zapovjednik zadarskih vatrogasaca Željko Šoša.

"Istina je da su vatrogasci pozvani, negdje oko 18:45 u Fun park i djelovali po pozivu", rekao je.

Ovo je već drugi incident u novootvorenom zabavnom parku u posljednja tri dana. Naime, u nedjelju je u Mirnovecu nestalo struje i posjetitelji su ostali zaglavljeni na roller coasteru.

- Dragi posjetitelji, Fun Park Mirnovec se još jednom ispričava svim posjetiteljima radi neugodnosti koje je uzrokovao nestanak struje zbog požara u okolici Biograda. Nažalost, viša sila je utjecala na rad parka, no održali smo sigurnost prema propisima koji su dobiveni od proizvođača atrakcija te reagirali u najbržem mogućem roku. Svi jučerašnji posjetitelji su dobrodošli u bilo kojem terminu ove sezone, samo je potrebno donijeti jučerašnje ulaznice na uvid. Ulaznice kupljene putem interneta u sustavu Entrio su sve reaktivirane i možete bez brige ponovo ući u park. Fun Park Mirnovec s veseljem dočekuje nove posjetitelje već danas!, stajalo je u objavi parka.

Oni koji su danas ponovno došli, nisu se usrećili.