Iz Sportskog centra Višnjik obavještava  građane koji ove subote 13. svibnja 2017. imaju namjeru posjetiti 1. Festival sporta i sportske rekreacije povodom otvorenja atletskog stadiona, te sve one koji dolaze na  koncertu Đorđa Balaševića, da se očekuje  velika gužva. Na prostor Višnjika stiže izuzetno veliki broj gostiju iz cijele Hrvatske i regije kao i Zadrana, stoga molimo sve posjetitelje da se pridržavaju sljedećih preporuka:

- Preporučen je dolazak na SC Višnjik pješke za sve koji su u mogućnosti
- Preporučeni parking prostori su:
- Sjeverni parking iznad dvorane i Zatvorenog bazenskog plivališta (ulaz iz Splitske ulice)
- Južni parking ispod dvorane (ulaz preko puta Kauflanda iz Ulice Domovinskog rata)
- Svi raspoloživi parking prostori u neposrednoj blizini ŠC Višnjik.

Program 1. Festivala sporta i sportske rekreacije počinje u petak 12. svibnja u 16:00 sati, a program u subotu počinje u 10 i traje do 21 sat. Na otvorenju će više od 70 sportskih klubova i udruga iz Zadra predstaviti svoje sportske aktivnosti u kojima će svi posjetitelji pronaći neki oblik rekreacije za sebe.

Što se tiče nastupa Đorđa Balaševića u dvorani Krešimira Ćosića, početak koncerta je zakazan u 20 sati u subotu, a ulaz publike u dvoranu počinje u 18:30 sati. Ulazi B, C i D su za posjetitelje koji su kupili ulaznice za tribine (slobodno sjedenje), a ulaz u prizemlju između B i C ulaza jest za parter (stajanje) i VIP tribinu (numerirano).

Prodaja ulaznica bit će na blagajni SC Višnjik u četvrtak 11. i petak 12. svibnja od 10 do 18 sati i na dan koncerta u subotu 13. svibnja od 10 do 21 sat.

Cijena ulaznice za parter je 130 kuna (tribine i VIP tribina rasprodano)