ZADAR- I HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, specijalist ginekologije i opsteracije Branko Dukić, odlučio je preko društvene mreže komunicirati s građanima Zadra na službenoj Facebook stranici pokrenutoj 12. ožujka.

Na toj se stranici Dukić predstavio fotografijom i riječju kao obiteljski čovjek, liječnik, branitelj, da dobro stoji u društvu s visoko pozicioniranim hrvatskim političarima, dok se na profilnoj fotografiji Dukić prikazuje s kućnim ljubimcem.

Kao predsjednik Lige za borbu protiv raka, dr. Branko Dukić poziva na subotnju akciju Dana narcisa na Trgu. Do te posljednje objave, mogu se iščitati dvije Dukićeve poruke:

„Došlo je vrijeme za nove iskorake i novu odgovornost, no kao volonter ostat ću Zadranima i zadarskoj bolnici na raspolaganju kad god se ukaže potreba. Zadranke će dobiti još jednog liječnika više.", odgovor je svima koji znaju da je Dukić vrstan ginekolog, jedan od najboljih operatera i da će na žalost žene biti na gubitku njegovim odlaskom u profesionalne i nemirne političke vode.

"Dva uha, a jedna usta - više slušati, manje govoriti. Nekad to nije lako, nekad treba puno strpljenja, ali onaj tko nije spreman svakodnevno slušati građane, ne može ni znati što im treba. Zadar nije stepenica u karijeri. Zadar se živi svaki dan, cijeli dan, cijeli život", napisao je Dukić koji se do sada i nije iskazao u oratorskim vještinama.