Ava Karabatić je iz Beograda u kojemu radi i živi, stigla u Zadar gdje je danas imala dvije obveze: posjet Sudu na kojemu je priča o profesoru i Špiri trebala dobiti svoj kraj te predstavljanje knjige Ja Nomad na terasi caffe barova Kult i Dišpet.

Na Sudu je bila kratko jer ročište nije održano zbog nedolaska jednog od aktera priče, profesora, dok je prezentacija knjige potrajala dobrih sat vremena.

Pročitala je Ava poglavlja iz svoje knjige, koja tek treba u tisak, u kojima opisuje svoja seksualna iskustava, pa tako i masažu koja je umalo završila poljupcem s djevojkom.

U jednom se ulomku dotaknula nemoralnih ponuda koje je u Zadru dobivala, kako kaže nudili su joj za seks svašta, od jahte do čokolade.

- Imam svoju cijenu kada je posao u pitanju, ali kada se radi o ljubavi tu me ne možete kupiti, kazala je Ava naglasivši kako nikada nije pokleknula i dopustila da bude izmanipulirana.

Svoj stil pisanja usporedila je sa Zolinim i Krležinim. Avina autobiografija bit će objavljena na Valentinovo u izdanju 24 sata.

Predstavljanje knjige koje je vodila novinarka Vanja Mirčeta možete pogledati u priloženom videu.  


View on YouTube