U subotu smo imali priliku uživati u suncu. Prema najavama dugo ćemo čekati novu priliku.
Već u nedjelju kreće naoblaka.

Promjenjivo oblačno, mjestimice uz povremenu kišu, na Jadranu i lokalne pljuskove i grmljavinu. Kiša se očekuje uglavnom u prvom dijelu dana, češća će biti u Dalmaciji, dok će se popodne i prema kraju dana u većini predjela postupno razvedravati.

U unutrašnjosti će biti slabog, u gorju umjerenog, sjeveroistočnog vjetra, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana puhat će umjerena i jaka bura, dok će na ostatku obale puhati umjereno i jako jugo i jugozapadnjak.

Jutarnje temperature zraka kretat će se između 2 i 7°C u kopnenim, te od 10 do 16°C u morskim predjelima. Najviše dnevne temperature na kopnu će biti od 10 do 16°C, a na moru između 17 i 22°C.

Tmuran početak tjedna

U ponedjeljak ista priča - hladno, vjerojatno kiša, naoblaka...

Umjereno do pretežno oblačno, mjestimice uz povremenu kišu, lokalne pljuskove i grmljavinu, ponajprije na sjevernom i srednjem Jadranu te u gorskim predjelima. Oborine ponegdje mogu biti i obilnije. U kopnenoj će Hrvatskoj puhati slab i umjeren sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu umjerena i jaka bura te umjereno jugo i jugozapadnjak na njegovom južnom dijelu.
Jutarnje temperature zraka u kopnenoj će se Hrvatskoj kretati između 1 i 6°C, dok će obala i otoci u jutarnjim satima imati od 10 do 16°C. Najviše dnevne temperature bit će između 12 i 16°C na kopnu te od 17 do 23°C na moru, prognozira Meteo info.

...tmuran i nastavak

A i ostatak tjedna bit će promjenjiv, hladan sa samo jednom konstantom - oblaci. Posvuda...