Udruga Moj otok provodi akciju, odnosno kampanju zamjene azbestnih krovova i fasada diljem Hrvatske, a na red je došao i grad Zadar s okolicom.

Pod pokroviteljstvom Grada Zadra i Vodovoda d.o.o. Zadar predstraviti će projekt zamjene azbestnih krovova i fasada u 18 sati u SC Višnjik, a jedan sat ranije ispred dvorane možete pogledati prezentaciju proizvoda sponzora.

Zamjenom"Zamjenom "Zamjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosimo očuvanju zdravlja (uklanjamo izvor malignih oboljenja) i stvaramo ljepši ugođaj, a Zadar i okolicu pretvaramo u poželjniju turističku destinaciju. Na 20 prezentacija posjetilo nas je više od 2500 posjetitelja tj. direktno zainteresiranih korisnika koje smo upoznali s novostima oko svega do sada postignutog.

Do sada smo obišli otoke Krk 2x, Cres 2x,Lošinj, HGK, u Gorskom kotaru grad Delnice i Vrbovsko, na Liburniji gradove Opatija, Lovran, Mošćenička Draga i Matulji, Vrbovec, ZEFF (zeleni filmskifestival), Dugo Selo, Velika Gorica, Sveti Ivan Zelina i Ivanić grad, gradovi Rijeka, Benkovac, Rab, Jastrebarsko, a u realizaciji je grad Zaprešić" priopćili su iz Udruge Moj otok.

Više možete vidjeti na www.mojotok.info, a kako nas prate mediji nahttp://mojotok.info/o-nama/mediji-o-nama/.