Poštovani mještani Općine Stankovci i šira javnosti,

obraćamo Vam se s poštovanjem te vas želimo upoznati sa zbivanjem u našoj Općini proteklih dana. Sustavno se vrši od strane "našeg načelnika" i njegovih pristaša zastrašivanje ljudi te se šire razne laži u dnevnim tiskovinama. Naime, nakon gubitka izbora u biračkom mjestu Banjevci, u kojima su uvjerljivo poraženi, odlučili su "navodne nepravilnosti" prijaviti Županijskom izbornom povjerenstvu, koje je naravno prihvatilo njihovu žalbu te donijelo odluku o ponavljanju izbora samo za načelnika jer "naši dragi načelnik" ima dovoljan broj vijećnika.

Dragi naši birači, zbog Vas i nas samih, odlučili smo povući kandidaturu za načelnika jer ovo nije poštena utakmica već dobro poznata partija starih igrača. Napominjemo, ne odustajemo već se povlačimo iz prljave igre, a nastavljamo igrati našu, poštenu igru.


"Dragi naš načelniče",
slobodno se Vi vozite u našem službenom vozilu sljedeće četiri godine, a mi ćemo Vam i dalje točiti gorivo, a ako treba i jednom tjedno oprati ćemo ga.
Ipak, Vi ste "naš veliki vođa".

Prenosimo Vam pozdrave od telefonskog operatera kojem ste u proteklih mjesec dana podigli promet na zavidnu razinu pozivajući mještane obećavajući im avione i kamione.
Mještani Općine Stankovci željeli bih Vas nominirati za Nobelovu nagradu za inovativnost jer je jedino Vama uspjelo da zalijevate lipe u industrijsko-poslovnoj zoni, a masline rastu u Vašem maslinku u Radašinovcima.

Vi ste poslovan čovjek, načelnik, inovator, ali i poljoprivrednik.
Naime, naoružali ste se herbicidima i pesticidima kako biste iskorijenili ovu "crvenu peronosporu" i zaštitili od nje svoj "vinograd".
Dok su naši očevi osnivali HDZ, Vi ste gospodine Baradiću Vašim motorinom ometali misno slavlje, a sad ste veliki Hrvat i katolik.

Dragi naši birači, još jednom Vam zahvaljujemo na ukazanom povjerenju te Vas obavještavamo da ovo NIJE KRAJ, već POČETAK NEČEG VELIKOG!