I ove godine na Festivalu vjenčanja koji je danas otvoren u klubu Arsenal pojavljuju se putnička agencija Terra travel i tvrtka Cidaris sa svojom catering ponudom.

- Tu smo s agencijom Terra travel od prvog sajma, dakle šestu godinu za redom, a od kada je naša agencija preuzela tvrtku Cidaris i s njom se predstavljamo na Festivalu vjenčanja. Budući mladenci tako na jednom mjestu mogu dogovoriti svoje bračno putovanje i catering za najvažniji dan u svojim životima. Široki je spektar ponude putovanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Tvrtka Cidaris je objedinila ugostiteljske objekte koji se nalaze u samom centru grada, a tu bih istaknuo restorane Dva ribara i Jadera i kavane Danica i Lovre. U tim objektima mladencima možemo ponuditi domjenke, a zasigurno velika je prednost što su svi objekti na Poluotoku, kazuje menadžer tvrtki Ivan Vukša. .

Dosadašnja iskustva pokazuju kako se mladi zadarski parovi za bračna putovanja najčešće odlučuju za Grčku. Santorini je uvijek top putovanje za mladence. Dosta je popularan Pariz i krstarenja, a u zadnje vrijeme i sve su popularniji sedmodnevni aranžmani prema Tunisu.

- Mladenci svoje bračno putovanje i catering mogu dogovoriti za vrijeme trajanja Sajma vjenčanja danas i sutra na našim štandovima u prizemlju Arsenala. Za putovanje budući mladenci predaju svoj zahtjev kojeg mi obradimo i napravimo im najbolju mogući ponudu. Svakom paru pristupamo individualno i sve ono što oni traže možemo im pružiti. Naravno na raspolaganju smo im i nakon sajma vjenčanja u Ulici Matije Gupca na Boriku gdje su smješteno sjedište tvrtke Cidaris kao i sama putnička agencija Terra travel. Više informacija mogu saznati na našim stranicama www.restorani.zadar.hr i www.terratravel.hr, pojasnio je Vukša.

Festival vjenčanja ove je godine privukao 51 izlagača koji je i maksimalan broj zbog ograničenosti prostora. Večeras i sutra u 17 sati održat će se modne revija vjenčanica, a za nedjelju u 11 sati najavljen je festivalski doručak s promocijom cateringa i restorana.