Potraga za nestalom Antonijom Bilić, kako službeno navodi policija, intenzivno se nastavlja i provodi na širem kninskom području.

Danas su naime, snage interventne policije pretraživale područje uz prometnicu Knin-Split, šire područje mjesta Polače i predio Suhopolja, dok su jučer obavili pretragu Civljana do mjesta Cetina, pri čemu je u akciji traganja sudjelovalo 50 policajaca.

Koliko truda policajci ulažu u pronalazak bilo kakvog materijalnog traga, neslužbeno doznajemo, evidentan je u činjenici da su istražitelji, vođeni nekim predhodnim slučajevima, osim klasičnog "češljanja" terena, pretražili i neka groblja s pripadajućim grobnicama za koje su ustvrdili da se u iste više neće obavljati ukopi budući nitko od dijela obitelji vlasnika navedenih grobnica više nije na životu.

 

Ravnatelj hrvatske policije Oliver Grbić izjavio je u Sarajevu kako smatra da policija raspolaže dovoljno kvalitetnim dokazima u slučaju Dragana Paravinje, osumnjičenog za ubojstvo Drnišanke Antonije Bilić, koji bi mogli rezultirati osuđujućom presudom, javlja HRT.

Dodao je kako je Paravinja u svojim iskazima bio vrlo prevrtljiv, pa hrvatska policija istragu usmjerava na brojne potencijalne dokaze poput DNK uzorka i rute kretanja kamiona u kojemu je bila Antonija Bilić.

Također je kazao kako je "slučaj Paravinja" bio svojevsrna pljuska policiji i pravosuđu sve tri države.

Oliver Grbić u Sarajevu je boravio kako bi s kolegama iz susjednih zemlja razgovarao o jačanju policijske suradnje između Hrvatske, BiH i Srbije