ZADAR - Dolaskom proljeća i toplih dana sve više počinjete razmišljati o plažama i suncu, a upravo je sada vrijeme da pripremite svoje tijelo za vruće ljeto, oslobodite ga otrova i kojeg kilograma viška što se nakupio u dugom zimskom periodu.
U tome vam i ovoga puta u pomoć priskače vaša najdraža parfumerija - parfumerija Limoni.

Od 06.04. - 09.05. 2010. posjetite Limoni i zajedno sa vašim savjetnicama za ljepotu priskrbite tijelu pravilnu njegu koja će vam pomoći da se osjećate odlično u svojoj koži. Kako bi potaknuli organizam na pravilnu izmjenu tvari i uravnotežili prehranu trebali biste piti dovoljno tekućine, stoga vam Limoni, u suradnji s Janom, za kupovinu označenih proizvoda iz linije za tijelo poklanja 0,5 l Jane u posebnoj Limoni & Jana vrećici.

Jana & DETOX - prirodna izvorska voda Jana osvježava vas u trenu, pomaže tijelu u oslobađanju od toksina, čisti tijelo i obnavlja ga iznutra.
Limoni i Jana - u zdravom tijelu zdrav duh.

U sklopu YOUR BODY momenta, od 06.04. -18.04.2010. pozvani ste na promociju Shiseido i Collistar njege za tijelo.

Od novih proizvoda izdvajamo Shiseido Global Body:

Shiseido Refining Body Exfoliator - kremasti piling sa dvije vrste granula za uklanjanje mrtvih stanica sa površine kože

Shiseido Replenishing Body Cream - krema koja poboljšava prirodni ciklus obnove kože i učvršćuje tijelo, sadrži kompleks gloga koji vraća cirkulaciju u ravnotežu.
Ne zaboravite na Limoni poljupce: pri kupnji iznad 200 kn dobijete jedan poljubac(naljepnicu) u vašu Limoni Lovers karticu i ostvarujete popuste čak do 30%