Zabranjeno pušenje je snimilo spot za najavni singl novog albuma nazvanog "Muzej revolucije." Kome je pjesma posvećana jasno je iz samog naziva "Modni guru". Već na prvo slušanje pjesma "ulazi u uho", a zbog svog teksta bit će zanimljiva i onima koji nisu poklonici glazbe Zabanjenog pušenja.

Spot je režirao Tomislav Fiket, scenario je napisao Sejo Sexon, a realiziran je pod budnim okom producentske kuce Rizolmedia iz Zagreba.

„Modni guru" se moze i downloadati... Naime, najrelevantiji glazbeni portal u Hrvatskoj, Muzika.hr, postavio je pjesmu „Modni guru" na naslovnu stranicu svog portala. Download pjesme sa portala Muzika.hr je besplatan.

Album „Muzej revolucije" bit će objavljen 7. studenoga. Sniman godinu dana u Zagrebu u studiju „Plavi film", sadržavat ce 11 pjesama + bonus track - himnu NK Zeljeznicar - „Cuva Bog Želju svog".

Omot za album djelo je sarajevske Ideologije. Mastering albuma radio je mr John Davis u londonskom studiju Metropolis. Rijec je o jednom od najvećih stručnjaka na području masteringa, a između ostalih, masterirao je albume grupa U2 - „No Line on the Horizon", Led Zeppelin - „Mothership", prvi single grupe Arctic Monkeys - „5 Minutes With The Arctic Monkeys", albume grupa Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers...