U finalu futsal turnira Zara Dental Centar Kup - Arbanasi 2021 treću godinu zaredom igrat će MNK Varoš i CB Nita. U dva prošla finala slavila je Nita, pa će biti zanimljivo vidjeti može li Varoš naplatiti „stasre dugove". Finale se igra večeras na igralištu u Arbanasima s početkom u 22 sata.

MNK Varoš - MNK Smiljevac 2:1

Umorni Smiljevčani kasno su se upalili, pa Varošani dolaze preko Klarina i Vučkovića do brze prednosti od 2:0. Ipak priči tu nije kraj, Smiljevac se budi u drugom poluvremenu, te smanjuje rezultat na 2:1 Paulo Katuša je strijelac.
Nakon toga Smiljevac dobija krila i preko Vlatka Blaževića stvara pregršt šansi, koje na sreću Varošana odlaze u nepovrat, a Varoš u veliko finale.

MNK Tin - CB Nita 2:2 ( pen 0:2 )

Favorizirani pjesnici odlično su otvorili utakmicu, dva puta bili u vodstvu, ali to na kraju nije bilo dovoljno da bi u 40 minuta bili pobjednici. Naime, igrači CB Nita treću godinu zaredom zapaprili su favoritima i razuvjerili još jednom "nevjerne Tome" te na penale otišli u još jedno finale. Junak susreta je bio Jakov Pinčić, a Gazda Lekaj još jednom je postigao pobjednički šesterac.

POLUFINALE JUNIORI
Jazine 2 - MNK Tehnička 1:1 (pen. 8:9)
U prvom juniorskom finalu dana Jazine i Tehnička odigrali su čvrstu šahovsku partiju, greške su se svele na minimum, a žestina duela se osjetila i na tribini. Nakon dva poluvremena rezultat je bio neodlučen, 1:1, pa su uslijedili šesterci u kojima su tehničari bili precizniji, a mladi Marko Zebić čeličnih živaca, te je nakon čak šest serija šesteraca uz pomoć vratara MNK Tehničke odveo svoju momčad u veliko finale.

CB Dišpet - MNK Gauni Biograd 5:2
Jednosmjerna ulica sažetak je drugog juniorskog polufinala. Mlade trupe Marka Vukića odigrale su fantastičnu utakmicu i plasirale se u finale gdje ih čekaju Tehničari.


Finale, raspored i satnica odigravanja, juniori i seniori:

Srijeda, 21.07.2021
19:00 I Jazine 2 - MNK Gauni Biograd (juniori)
20:00 I CB Dišpet - MNK Tehnička (juniori)
21:00 I MNK Tin - MNK Smiljevac. (seniori)
22:00 I MNK Varoš - CB Nita (seniori)