Djelatnici tvrtke Stage Pro, specijalizirane za takve poslove i zahvate, počeli su radove na montaži tribina uz glavni teren u teniskom kompleksu u Športskom centru Višnjik za megaspektakl, veliki humanitarni turnir koji će se održati 20. i 21. lipnja, javljaju iz Sportskog centra Višnjik uz napomenu kako Stage Pro podiže i tribine za pojedine utrke Formule 1.

Među referencama na njihovim stranicama može se vidjeti postavljanje pozornica za niz svjetski poznatih glazbenih imena i festivala.

Prema planu organizatora događaja na Višnjiku, Hrvatskoga teniskoga saveza i Adria Toura, kapacitet tribina bit će oko devet tisuća mjesta, no broj posjetitelja i gledatelja bit će određen sukladno naputcima Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.

Turnir u Zadru dio je velikog humanitarnoga projekta pod nazivom Adria Tour, skupa četiriju turnira (uz Zadar još Beograd, Banja Luka i u Crnoj Gori) koji će okupiti niz vrhunskih tenisača predvođenih Novakom Đokovićem, svjetskim igračem broj 1. Na glavnom turniru sudjelovat će još Dominic Thiem, Marin Čilić, Borna Ćorić, Aleksander Zverev..., a osmo mjesto popunit će se u predturniru koji će početi u ponedjeljak, 15. lipnja.

- Osim spektakularnih teniskih mečeva, gledatelji će tijekom toga događaja moći uživati i u drugim sadržajima, koncertima popularnih estradnih zvijezda i slično, poručili su iz Višnjika.

Organizatori, HTS i Adria Tour, najavili su da će sve pojedinosti oko ulaznica (prodajna mjesta, cijene...) za turnir u Zadru biti objavljene uskoro.