Posjetite centar City Galleria i ovaj petak i od 10:30 sati saznajte sve što vas zanima o Šahovskom klubu Casper. Mali polaznici i njihovi treneri predstavit će vam ovu kombinaciju igre, znanosti i umjetnosti koju djeca mogu početi učiti već od najranije dobi.

Šahovski klub Casper počeo je sa radom 1996. godine s idejom da se djeci kroz igru omogući druženje i pomogne njihovom fizičkom i psihičkom razvoju, kao i izgradnji njihovog samopouzdanja što je neizmjerno važno za daljnji razvoj njihovih sposobnosti. Klub je kroz predani rad ostvario brojne uspjehe i odlične rezultate, kako u učenju šaha tako i na šahovskim natjecanjima. Sa malim i velikim članovima radi sedam trenera kluba koji trenutno broji više od 100 djece polaznika. Svakodnevnim radom dobivaju se i dobri rezultati, a ovisno i o ostalim obvezama, pojedini članovi treniraju i tri puta tjedno.

U više od dva desetljeća rada Šahovskog kluba Casper, kroz ovu kombinaciju dječje igraonice i vrtića prošlo je nekoliko stotina malih Zadrana među kojima su neki za koje ste sigurno čuli ili ćete tek čuti. Stoga nam se pridružite u dočeku i uvjerite se i sami u njihovo šahovsko umijeće.

Čekamo vas u City Galleriji!