Jedan od rijetkih igrača KK Zadra koji je u novu sezonu ušao s vasžećim ugovorom uskoro će potpisati za novi klub. Kako se neslužbeno doznaje, William Magarity dobio je ponudu španjolske Manrese, s kojom se Zadar ne može nositi, pa samo ostaje pitanje odštete. Ona nije mala, no kako nezadovoljnog igrača ne treba držati treba ga pustiti, pogotovo ako se time nešto i zaraditi za sljedeće pojačanje.

Magarity je ponudu dobio unatoč problema s dopingom, odnosno uzimanjem lijeka bez prateće dokumentacije, zbog čega je bio suspendiran na četiri mjeseca. Ono što je pokazao do tada očigledno je uvjerilo Španjolce da se radi o igraču u kojeg vrijedi investirati.

U Zadru za sada nema novosti oko dovođenja novih igrača. Žorić razmišlja o nastavku karijere, svojevrstan odmor uzeo je i u prošloj sezoni te je teško očekivati da će krenuti već u listopadu. S Dašićem se pregovara, ali ove godine cijena nije kao prošle kada je bio potpuni rekonvalescent. Do sada su potpisali Karlo Uljarević i Ive Ivanov a u sljedećih tjedan dana očekuju se prva veća pojačanja.