Zapadna tribina Dvorane Krešimira Ćosića, tradicionalno rezervirana za navijačku skupinu Tornado, bit će prazna na subotnjoj utakmici trećeg polufinalnog susreta Zadar - Cedevita.

- Ova momčad i vodstvo kluba svojim igrama, postupcima i ponašanjem ne zaslužuju našu podršku. KK Zadar je simbol ovog Grada, a navijači njegov zaštitni znak i dok to navedena "gospoda" ne shvate imat će kazališnu atmosferu u Krešinoj dvorani. Ljudi prolaze, a Zadar ostaje!, stoji u obavijesti iz Udruge navijača Tornado. 

Nezadovoljstvo situacijom u momčadi nakon velikog poraza u Zagrebu iskazao je i sam trener Ante Nazor ističući kako on "na neki način više tolerira ovu momčad nego je vodi". 

- Ako netko nije dovoljno profesionalan, angažiran, ako netko nema poštovanja prema sebi kao sportašu, suigraču s kojim mora imati suradnju, sigurno da se na relaciji trener-igrač ne može napraviti "klik". Ja nisam padobranac, ovo mi je četvrta sezona u klubu, nećemo o imenima dok ne završi sezona. To se vidi iz aviona ali nemamo pravo podvlačiti crtu dok ne završi sezona, nego izvući najbolje što možemo. Doživljavali smo mi i gore stvari, i ovdje doma, pa smo se vraćali. Bit će i sutra tako, poručio je trener Zadra na današnjoj konferenciji povodom možda posljednje utakmice ove sezone. Susret s Cedevitom na Višnjiku počinje u 19 sati.