Puno su toga novinari na konferenciji za medije KK Zadra mogli čuti poznatoga o sutrašnjoj utakmici protiv Cibone - o tome kako je to peta utakmica ove sezone, kako su prve dvije završile velikom razlikom a druge u jednom napadu, kako tajni više nema i slično. Jedina prava novost kojom su trener Ante Nazor i direktor Željko Žilavec uspjeli iznenaditi novinare je ta da u momčadi nema ponajboljeg igrača u prošlim utakmicama - Marija Littlea.

- Nažalost ne možemo računati na Littlea koji se nije pojavio na treninzima. Igrači su nakon kupa dobili tri dana slobodno, a Mario se nije pojavio u ponedjeljak. Vjerojatno dao sebi za pravo da se odmara, a nama su ta dva mikrociklusa bila značajna kako bismo se što bolje spremili i izborili opstanak u ABA ligi. Nemam nikakvih drugi manevar nego da ga suspendiram, rekao je Nazor, demantiravši da je Little tražio neke druge uvjete osim slobodnih dana.

Punu podršku treneru i njegovoj odluci dao je i direktor Željko Žilavec.

- Nitko nije iznad kluba, što košta da košta. Ne košta nas novca, nego rezultata, ali s ovom mjerom čak i doprinosimo atmosferi u momčadi i autoritetu trenera, što je osnovna stvar da bi momčad funkcionirala. O tome što će na kraju biti s Littleom odlučit ćemo u skladu s razvojem događaja, rekao je Žilavec.

Kad već nema Littlea, treba reći da zbog ozljede još uvijek nema ni Vaughna, pa će i inače deficitarna vanjska linija Zadra spasti na Bašića, Brzoju i Marića. Malo znači što će se ionako prekrcanoj visokoj liniji vratiti Krajina i Planinić, osim ako se ne misli Špralju i Vukovića koristiti kao adute za trice. Koliko je u takvim uvjetima realno očekivati pobjedu protiv ozbiljnog suparnika vidjet ćemo već u sutrašnjoj utakmici, koja se na Višnjiku igra s početkom u 20 sati.