U subotu 6. listopada, na Dan ružičaste vrpce, u 11 sati na plaži Kolovare startat će prva humanitarna ženska rekreativna utrci u Dalmaciji 4she run. Organizatori Sport&Moda trgovina 4She i Škola trčanja Zadar pozivaju sve dame da se pridruže ovoj jedinstvenoj utrci humanitarnog karaktera te podrže akciju Dan ružičaste vrpce, čiji je glavni cilj upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke. Cijena startnine je 90 kn, od čega će 20 kuna biti donirano udruzi žena oboljelih i liječenih od raka "Sve za nju".

Dužina utrke je 4 km, a trči se uz more od plaže Kolovare preko Karme s okretom u uvali Bregdetti.

- Pridružite nam se na štandu Sport&Mode gdje ćemo Vašu prisutnost nagraditi poklonom iz asortimana Sport&Moda trgovina. Pokrenite se, napravite najbolje za sebe i za druge, prijavite se na utrku 4she run!, pozivaju organizatori.

Svaka će trkačica dobiti majicu utrke, a start paketi će biti bogati proizvodima sponzora.Prije početka utrke organizirat će se i tombola za sve sudionice koje će imati prilike osvojiti vrijedne pakete. Najbolje trkačice čekaju nagrade Sport&Moda trgovine 4She te ostalih tvrtki koje su podržale ovu utrku. Sponzori su Sport&Moda, Nike, Zdrava navika, Grawe, Dukat Fit, L`Occitane, Otp banka, Naturel, Natural Wealth, City Galleria, Smart Water, NextBike i Sonik.

Prijaviti se možete putem linka.