Jedan od svakako najboljih malonogometnih turnira dosad odigran je prošlog vikenda u Poljicima. Vrijedni organizatori iz MNK Poljica učinili su sve da 26 momčadi, koliko ih je nastupilo na turniru u 11 večeri prođu u skladu s renomeom turnira. Nabavili su podlogu za igralište i organizirali zabavne saržaje kojim su privukli veliki broj gledatelja.

U finalu su igrale dvije najbolje momčadi turnira, Varoš dental centar Zadar i Kontrol biro. Dosta gledatelja je predviđalo da bi Varoš Zara dental centar, koji je slavio i na nedavnom turniru u Sukošanu, mogao pobijediti, iako su o Kontrol birou govorili biranim riječima, ne samo što je njihov voditelj Denis Dražić iz Poljica nego što ima skladnu mladu momčad koja zna odigrati izvrsno. Već u drugoj minuti Varoš je poveo, kada je Radman ispratio jednu obranu protivničkog vratara i odbijenu loptu ubacio u gol za 1:0. U istoj minuti Filip Anić poravnava, da bi njegov prezimenjak Josip Anić zabio za povećanje vodstva Kontrol biroa.

Nakon toga „varošanci" su ubacili u brzinu više, te u ostatku susreta postigli još pet golova, za konačni rezultat 6:2.

- Već na startu smo prepustili igru protivnicima i kada smo se malo „naljutili" sve je leglo onako kako treba. Očekivao sam ovakav rasplet, Kontrol biro je dobra momčad, mlada perspektivna i dobro vođena. Doći će njihovih „pet minuta". Zaslužuju moji momci čestitke za ostvareno, kazao nam je voditelj Varoša dental centra Zadar Željko Bakarić.

- Nisam nezadovoljan, biti drugi među 26 jakih momčadi je velik uspjeh. Čestitam našem suparniku na dobroj igri i zasluženoj pobjedi, nema se što reći, bio je kratak voditelj Kontrol biroa Denis Dražić.

Finale
VAROŠ DENTAL CENTAR ZADAR - KONTROL BIRO 6:2
POLJICA - Malonogometno igralište u centru. Gledatelja 600. Suci: Roko Režan i Zdenko Bakarić.
VAROŠ DENTAL CENTAR ZADAR: Baričić, Krajačić, Burčul, Fatović, Jurlina, Vukić, Radman 4, Bugarija 1, Klarin, Pavić, Perišić 1, Nonković. Voditelj: Željko Bakarić.
KONTROL BIRO: Sušić, F. Anić, J. Anić, Zanki, Baraba, Bašić, Dunić, Genda, Čule. Voditelji: Denis Dražić i Dino Kevrić.

Susret za 3. mjesto:
TIN - SMILČIĆ 5:1
TIN: Čurčija, Škibola, Kresović, Vulić, Katalinić, Kolega, Burčul 1, Baščevan 1, Čačić 1, Kurtin 1, Lučić 1, Marić. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.
SMILČIĆ: Arbans, Čulina, Lepur, Ivanov, Vuković, Ćuk, Tokić, Milković, Buljat. Voditelji: Krešimir Arbans i Josip Milković.
U srazu za treće mjesto igrači dvojca Tihe Kneževića i ede Kvartča lako su se obračunali sa malo poznatom momčadi Smilčića i zasluženo osvojili treće mjesto.

Najbolje ekipe i pojedinci:
Prvo mjesto 15.000 kuna, pokal pobjednika osvojila je momčad Varoš dental centar Zadar,
Drugo mjesto 7.000 kuna, pokal Kotrol biro,
Treće mjesto 3.000 kuna i pokal Tin.
Najbolji igrač Dragan Radman (Varoš dental centar Zadar),
najbolji strijelac Josip Anić (Kontrol biro),
najbolji vratar Rafaelo Baričić (Varoš dental centar Zadar).
Svi su dobili pokale i prigodne darove.