PK Zadar je sa postavom od 13 kadeta 20. i 21. srpnja nastupio na glavnom natjecanju za ovu kategoriju plivača-kadetskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu. 

Ekipu u pratnji trenera Željka Olujića, bacc. i Ivana Karavide, prof. su činili plivači koji su tijekom sezone ostvarili zahtjevne kvalifikacijske norme: Mia Klasić, Anja Vulin, Ivana Radović, Roko Šango, Lucija Klasić, Toni Perović, Mihovil Kozulić, Vjeko Omelić, Ivan Šango, Ivan Klanac, Jakov Čerina, Erik Perović i Dina Volarević

Na natjecanju je nastupilo 250 plivača iz 35 klubova. Najveći je zajednički uspjeh ovih 13 plivača koji su svojim individualnim i štafetnim nastupima zauzeli 4.mjesto u poretku od 34 kluba u Hrvatskoj! Najvrijedniji rezultat je utrka Roka Šanga koji je na 200m leđno kadetski prvak Hrvatske, sa 2:21.27. Roko je bio i 5.na 100m leđno (1:06.29) a uz pomoć kadeta Tonija Perovića, Ivana Klanca, Ivana Šanga i Mihovila Kozulića, plivale su se i štafete sa 6. i 8.plasmanom. 

Ženska postava PK Zadar došla je do štafetnog srebra, nastupom na 4x100m slobodno, Ivana Radović, Lucija Klasić, Anja Vulin i Mia Klasić i rezultatom 4:20.10 kadetske su viceprvakinje. U individualnim nastupima cure su ulazile u 10 najboljih: Mia Klasić 9. na 200m leđno i 100m slobodno, 10.na 800m slobodno, Anja Vulin 8.na 200m leđno, a u štafeti 4x100m mješovito ista postava zauzela je 6.mjesto. Vrlo dobar štafetni nastup imala je mix štafeta 4x100m mješovito u kojoj su nastupili Mia Klasić, Roko Šango, Ivan Klanac i Anja Vulin te su sa 4:46.39 zauzeli 4.mjesto.

Nagradu za cjelogodišnji odličan rad i rezultate dobili su najbolji u državi, na samom početku natjecanja kada je HPS nagradio 10 najbolje plasiranih kadeta/kadetkinja. U ekipi odabranih našlo se čak 3 plivača „Zadra", Mia Klasić, 4.u ukupnom poretku bodova na mini grand prix natjecanjima, Anja Vulin (6.a ) i Roko Šango (9.i).
Svi ostali natjecatelji su isplivali brojne dobre rezultate, što je rezultaralo odličnim timskim uspjehom. O jačini natjecanja govori i podatak da su se na natjecanju rušili i kadetski rekordi Hrvatske. Put kojim ide PK Zadar sigurno vodi prema još boljim i kvalitetnijim nastupima.

Nakon kadetskog PH, nadolazi prvenstvo Hrvatske za dobne skupine, ljetno županijsko prvenstvo te tradicionalni plivački maraton Preko-Zadar. Pratite PK Zadar!