Finale Malonogometnog CUP Nina 2018  izborile su momčadi Tin i Kontrol biro
 
Za glavnu nagradu od 15 tisuća kuna igrati će Tin i Kontrol biro, što je repriza prošlogodišnjeg finala. Branitelj naslova, ekipa Tina do finalne utakmice došla je boljim izvođenjem šesteraca protiv domaće Aeone, čiji su izvođači kaznenih udaraca pogođali u gredu i vratnicu. U drugom polufinalu Generacija je sa igračem-golmanom krenula na sve ili ništa, što je sa četiri pogotka iskoristio Jurica Zanki i Kontrol biro odoveo do nedostižne prednosti. Finalna utakmica na programu je u 22. 30 minuta. Susret za treće mjesto igra se sat ranije, a revijalni susret između Ninjana podijeljenih u Stare i Mlade započeti će u 20. 30 sati. 
 
                                                Tin - Aenona  6:5 na šesterce (2:2)
 
TIN: Ćurčija, Škibola, Vulić, T. Katalinić, Deni Kolega, Fantov, Baščevan 2, Lučić, St. Čačić, Mateo Colić, L. Kresović. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.
AENONA: Ban, Kapović, Čvrljević, Viduka, Žuža 1, J. Jurlina, Šarić, Šimurina, Ninčević, Rončević 1. Voditelj: Frane Lipotica. 
 
                                                    Generacija 90 - Kontrol biro  4:10 
 
GENERACIJA 90: K. Jurjević ,St. Čulina, Jurlina1, Vukorepa, J. Pedić 1, Vujević 1, Jordan 1, Alvir, Prenđa, Jakušić. Voditelji: Tomislav Klapan i Josip Jurjević.