Nike Store Supernova u suradnji s trenerima iz Insanityja organizira jedinstveno natjecanje u kojem će natjecatelji isprobati svoje granice u izdržaju, planku i sklekovima.

Pobjednik i pobjednica će biti nagrađeni sa NIKE STORE poklon bonom u vrijednosti od 500 kn. Osim natjecanja posjetitelje čekaju i druge zanimljive aktivnosti - besplatno individualno mjerenje vagom za precizno mjerenje težine, postotka masnog tkiva, indeks tjelesne mase (BMI) i mišićnog tkiva te nutricionističko savjetovanje o pravilnoj, izbalansiranoj prehrani koja vodi ka zdravlju i boljoj formi. Za sve to pobrinuti će se nutricionistkinja Martina Ćustić iz Zdrave Navike.

Ne propustite ovo sportsko druženje na kojemu će svi posjetitelji imati prilike dobiti i savjet oko prehrane i vježbanja od strane trenera iz Insanityja i Škole trčanja Zadar.

Zabava uz dobru glazbu je zagarantirana kao i poseban popust od 30% na novu kolekciju treninga i trčanja na dan događanja u razdoblju od 17 do 19 sati. Svi posjetitelji će se moći okrijepiti zdravim zalogajčićem te prirodnim sokom.