Slatke i gorke muke su na rasporedu kroz vrući futsal vikend u Mocirama. Održava se polufinale 1. Sonik ŽMNL, a "predigra" polufinalu su dvije utakmice play outa ili borbe za opstanak.

Već smo navikli da utakmice Svetog Ante pobuđuju zanimanje javnosti pa ne sumnjamo da će tako biti i u oba dvoboja sa Sambom iz Poličnika. Ante Pavlović i njegovi dečki znaju da Samba dolazi rasterećena ali opasna do boli i da samo pravi pristup može dati konačan cilj. Kolonija Zdrilića i Lončara naravno ne dolazi na izlet i Mocire se mogu početi puniti.

Poljica su poprilično opasno živjela u ludoj večeri raspleta u posljednjem kolu. Kockice su se ipak posložile u njihovu korist i sad im slijedi novi horror, sa Bilim brigom. Momci iz najvećeg kvarta u gradu predvođeni prvim topnikom Stipom Vujevićem sanjaju i žive prvu ligu i sve će dati za to. Stoga su prognoze i u ovom dvoboju nezahvalne a mi ćemo upotrijebiti dobru staru-tko preživi pričati će!!!

Raspored:

Kvalifikacije za 1. Sonik ŽMNL
Subota, 12.05.2018
prva utakmica
19:30 MNK SV.ANTE - MNK SAMBA
20:30 MNK POLJICA - MNK BILI BRIG

Nedjelja, 13.05.2018
druga utakmica
19:30 MNK BILI BRIG - MNK POLJICA
20:30 MNK SAMBA - MNK SV.ANTE

Polufinale 1. Sonik ŽMNL

Velike polufinalne bitke su pred nama!

Ako ćemo gledati po imenima onda Varoši odmah treba dati pehar i završiti priču, no šalu na stranu. Ionako odlična momčad, pojačana s dva bisera Jurlinom i Ćurjurićem, djeluje nedodirljivo. Ipak Vrsi koji idu na mlazni pogon imaju svoju računicu i budite sigurni, računaju na finale. Skup prijatelja i kvalitetnih igrača čini ih dosta nezgodne protivnike i sa zanimanjem čekamo oba dvoboja.

Drugi polufinalni par cine Tin i najljepša priča ove sezone, Puntamika. Neupućeni će prednost staviti na stranu najtrofejnije zadarske momčadi no igra, forma i ovogodišnja izdanja Puntamike stavljaju sve prognoze na pola-pola i tu je priči kraj. Dojimo i uživajmo u kremi zadarskog futsala.

Raspored:

Subota, 12.05.2018
prva utakmica
21:30 MNK Varoš - MNK Vrsi
22:30 MNK Puntamika - MNK Tin

Nedjelja, 13.05.2018
druga utakmica
21: 30 MNK Tin - MNK Puntamika
22: 30 MNK Vrsi - MNK Varoš