Jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportaša, stiže u Igraonicu avanturizma! 

Potencijalom Zadarske regije, njenom raznolikošću avanturističke i outdoor ponude i prirodnim ljepotama, oduševljen je jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportaša. Ivica Kostelić, koji već nekoliko godina aktivno živi avanturizam, a čije pothvate s uzbuđenjem prate svi outdoor entuzijasti, odazvao se pozivu Zadar Outdoor Festivala te potvrdio svoj dolazak i sudjelovanje.
Ivica će zajedno sa svojom obitelji boraviti u Zadru, tijekom sva tri dana trajanja festivala, od 11. do 13. svibnja.

Ukoliko se želite hvaliti da ste brži od Ivice, priliku imate prijavom i sudjelovanjem na pet kilometarskoj utrci „Utrči u zalazak", čiji start i cilj će biti na Pozdrav Suncu. 

Dolazak obitelji Kostelić veliko je priznanje timu koji stoji iza Zadar Outdoor festivala.
„Jako nam je drago da je Ivica prepoznao Zadar, regiju i Zadar Outdoor Festival. Njegovo iskustvo u sportu i pustolovine u prirodi više su nego zanimljivi i inspirativni. Veselimo se druženju i zasigurno ćemo se potruditi da boravak u Zadru obitelji Kostelić bude veliki doživljaj i lijepa uspomena. Također bismo zahvalili hotelu Bastion, koji će im osigurati lijep i udoban smještaj." - ističu organizatori, uz napomenu kako prijave na festival još uvijek traju. 

Više informacija i program Zadar Outdoor Festivala možete pronaći na web stranici www.zadaroutdoor.com i društvenim mrežama festivala!