Regionalno prvenstvo Hrvatske u hrvanju - Jug Hrvatske ugostilo je u Mocirama ove nedjelje 106 hrvača i hrvačica iz četiriju klubova - Gospić, Split, Šibenik i Zadar. S obzirom na uspjeh organizacije, u HK Zadar se nadaju da će uspjeti u konačnom cilju - organizaciji lige te kvalitetnijim rezultatima svojih hrvača na državnoj razini.

- Osim kvalitete treninga naših hrvača i hrvačica velike zasluge prilikom organizacije pripadaju i roditeljima djece sportaša koji su se uvijek spremni uključiti u akcije kluba. Naravno potrebno je tu uključiti i donatore, pomoćnicu pročelnika za sport Snježanu Jurinić kao i ravnatelja Zadarskog športa Juricu Dilbera koji su nam do sada uvijek stajali na raspolaganju, kažu iz Hrvačkog kluba Zadar.

Na turniru se i po drugi put prikupljala pomoć za obitelj Zrilić, što je turniru dalo humanitarni karakter a Petrinoj obitelji bar malu pomoć.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto od hrvača Zadra osvojili su Vid Begonja, Renato Bušljeta, Niko Ivanac, Moreno Kolega, Kate Nekić, Mare Nekić, Lucia Sarić, Lovre Strika, Roko Strika, Luka Turkeš, Mia Urić, Šime Urić i Krešimir Zurić.
Drugo mjesto osvojili su Ivan Adžić, Ursula Dunatov, Vladimir Ivan, Luka Kevrić, Marino Kovačević, Luciano Matić, a treće Ante Bačić, karlo Ćondrić, Luka Maruna, Karlo Mustajbegović, Marcela Šumski, Marijana Šumski i Tomislav Zorić.

Ekipni rezultat: 1. Šibenik, 2. Zadar, 3. Gospić, 4. Split.