Na dvoranskom prvenstvu Hrvatske za juniorke i juniore održanom u Riejci prošlog vikenda nastupilo je i šest članova Atletskog športskog kluba Zadar. Pod vodstvom trenera Predraga i Tomislava Saratlije te Katarine Gašparović postigli su sjajne rezultate, osvojivši ukupno šest odličja, od čega tri zlatne i tri srebrne medalje a uz to i nekoliko novih osobnih rekorda.

U konkurenciji juniorki prvo mjesto, zlatnu medalju i naslov državne prvakinje osvojila je Tea Smokrović u troskoku, skočivši 11,63 m, čime je za 16 cm više postigla svoj novi osobni rekord u troskoku u dvorani. Tea se ovim rezultatom približila 37 cm do ispunjenja norme (12 m) za nastup na mlađem juniorskom prvenstvu Europe koje će se održati u Gyoru u Mađarskoj od 5. do 8. 7 2018. godine. U troskoku su nastupile i Paula Sorić osvojila 8. mjesto 10,56 m novi osobni rekord u dvorani i Anđela Zelić 10. mjesto 10,30 m.

U skoku u dalj Tea Smokrović je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju s 5,38 m čime je za čak 78 cm postigla svoj novi osobni rekord u dvorani. Paula Sorić osvojila je 14 mjesto s 4,64 m, a Anđela Zelić 15. mj. s 4,48 m.

Juniori AŠK-a osvojili su 4 medalje. U skoku u vis Adrian Dražina osvojio je drugo mjesto s preskočenom visinom 180 cm. U skoku u dalj Ivan Mišković osvojio je drugo mjesto s 6,47 m. Na 60 m Mate Mišković osvojio je prvo mjesto, zlatnu medalju i naslov državnog prvaka s 7,13 sekundi, što je njegov novi osobni rekord u dvorani. U troskoku je Mišković osvojio prvo mjesto, zlatnu medalju i naslov državnog prvaka s rezultatom 14,21 m.

Atletski športski klub Zadar je najuspješniji klub po osvojenim medaljama na juniorskom dvoranskom prvenstvu.