Poznat je program otvaranja ovogodišnjeg Amaterskog kupa „Antivaterpolista i Neplivača" Zadarskog Akvatorija VAK"AN"ZA. U petak na zadarskoj rivi program u 19 sati otvaraju Krila Oluje. Ova letačka skupina koja prezentira Hrvatsku i HRZ u najboljem svjetlu po cijelom svijetu, svoje vještine demonstrirat će i u Zadru u sklopu otvaranja projekta VAKANZA.

U večernjem zabavno programu s početkom u 22 sata nastupa grupa Forum. Nakon 32 godine postojanja i skoro 30 godina od posljednjeg nastupa na zadarskoj rivi, Forum svira pjesme s etabliranih albuma International dance Party vol. I. i II, "Sjećanja" i "Sjene ljubavi ", uz još mnogo drugih autorskih djela iz čijeg će repertoara raspjevati i rasplesati rivu kako samo oni to znaju.

U subotu u istom terminu nastupa jedan od najboljih europskih tribute to Jamiroquai bendova. Dolazi iz Riminija drugu godinu zaredom i sa sobom donosi nevjerojatnu energiju i pozitivnu atmosferu, te će mnoge ostaviti bez daha a sve one željne dobre zabave i ljetnih provoda dodatno rasplesati.