Još je samo 12 dana ostalo do noćne cestovne utrke Zadar Night Run 2017! Jedinstvena je to utrka koja svojim formatom 3 utrke - 1 start predstavlja poseban događaj na trkačkoj sceni.

Napominjemo, trkači mogu odabrati utrku na 2.5km, 5km ili 10km te ovisno o odabiru trče 1, 2 ili 4 kruga oko Poluotoka. Utrka se održava u sklopu dana Zadarske županije. Prijavljeno je već gotovo 800 trkača, a na startu se očekuje maksimalni broj dozvoljenih prijava - 1000 trkača! Spoj sporta, dobre glazbe, noćnog ugođaja i svjetlosnih efekata najbolji je poziv svim rekreativcima u zadru i okolici. Trkače na utrci očekuje i niz iznenađenja kao i pozivnica na after party u Famous beach bar nakon utrke!

Start utrke biti će na Poluotoku, ispred Kopnenih vrata u uvali Foša, 22,travnja, u 21:00h.

Pozivaju se zato svi zainteresirani da se prijave i rezerviraju svoj startni broj, a organizatori napominju da je danas (10.travnja - ponedjeljak) krajnji rok za uplatu startnine sa kojom će trkači dobiti majicu utrke. Prijave će se moći napraviti i kasnije, sve do 20.travnja, ali uz startni paket se neće moći dobiti majica.

Svi trkači dobiti će marame za trčanje sa logotipom utrke kao i medalju za uspomenu na utrku. Prijave se mogu napraviti putem www.zdnightrun.com.