ZADAR - Atletičar Stipe Žunić, koji je jučer na skupštini Zadarske županije potvrđen kao dobitnik godišnje nagreda za sport,  u razgovoru za Radio Zadar okomio se na "neke" novinare.

Kako smo prenijeli njegov intervju iz Večerenjeg lista u kojem se pod njegovim odgovorom navedno  "kako će doći u Zadar kako bi preuzeo od Grada 10 tisuća kuna i priznanje za najboljeg sportaša", prenosimo i ovu njegovu izjavu:

"Moji intervjui i moje izjave se na televiziji uvijek vide. Nastojim uvijek biti pozitivan i gledam na bolje, izvlačim iz svakog natjecanja najbolje što nije slučaj s nekim Vašim kolegama. Određeni novinari su prenosili neke laži i neistine, tmurne strane koje nikoga ne zanimaju. Javio sam im se i oštro kritizirao te su nakon toga povukli svoje tekstove. To nije u redu jer se stvara neka loša slika i neka neistina o meni ljudima koji me poznaju samo iz medija. To više tako neće biti, ovo mi je škola i od sada ću biti puno oprezniji. Intervjue sa mnom ubuduće će imati samo novinari koje osobno poznam, drugi neće, to je moja odluka"."