Proteklog vikend u Zagrebu je održano zimsko kadetsko-juniorsko Prventsvo Hrvatske u skokovima u vodu.

Na natjecanju je nastupilo 9 kadeta i juniora KSV Zadar i postigli su odlične rezultate. Osvojili su 16 medalja, od čega čak 8 zlata, 3 srebra i 5 bronci.

Zlatne medalje osvojili su Hana Kovačević, Nika Cerovečki, Lora Magaš i Matej Neveščanin.

Juniorka Hana je sa tornja i daske 1m osvojila prvo mjesto, dok je sa daske 3m bila druga. U istoj kategoriji Nika Cerovečki osvojila je treće mjesto sa daske 1m i četvrto mjesto sa tornja i 3m. Sinkro par Hana Nika osvojio je zlatnu medljau sa daske 3m.

U kategoriji kadeta Diego Bajlo osvojio je drugo mjesto sa daske 1m i 3m dok je sa tornja i u sinkro paru 3m sa Matej Neveščanin osvojio drugo mjesto. Kadetkinja Bruna Huljev osvojila je sa daske 1m šesto mjesto, daske 3m četvrto mjesto i tornja peto mjesto. Sinkro par 3m Huljev Magaš zauzeo je četvrto mjesto.

U kategoriji mladjih kadeta kod djevojčica Lora Magaš osvojila je zlato sa daske 1m i 3m dok je sa tornja bila treća. Kod dječaka Matej Neveščanin osvojio je tri prva mjesta na svim individualnim disciplinama i drugo mjesto u sinkro paru da Diegom Bajlom sa daske 3m. Profaca Marko osvojio je treće mjesto sa tornja, šesto sa daske 3m i deseto sa daske 1m. Luka Živaljić osvojio je sedmo mjesto sa daske 1m i 3m dok je Huljev Marko osvojio osmo mjesto sa daske 1m. Sinkro par Živaljić Profaca sa daske 3m osvojio je peto mjesto.

Već idući vikend nastupamo na 2. kolu Alpe Adria lige u Trstu