Plivački klub „Zadar" nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 14 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača kroz travanj i svibanj vodili su treneri Željko Olujić i Lana Sigurin. U obuci su sudjelovali: Tina Batur, Paško Denona, Ivan Franov, Nora Franov, Stella Glavan, Lucija Kurtin, Petra Lovrić, Matej Lulić, Nea Milinković, Roko Mrkić, Bartol Rajhenfater, Gabrijel Smokrović, Lucija Švenjak i David Trkulja.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar" svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.


Plivački klub „Zadar" je tu da vam pokaže da i vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.

Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na [email protected] i [email protected] U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.